Little Rock_1

Little Rock in Arkansas staat vooral bekend om de vele livemuziek mogelijkheden. Naast de bekende locaties zoals het First Security Amphi Theatre en het Robinson Center, de thuisbasis van diverse Broadway-shows en rockconcerten, kun je ook naar kleinere en meer intieme locaties toe gaan.

Wat denk je bijvoorbeeld van de River Market District? Hier vind je op nagenoeg elke hoek van de straat een levendige bar of club, zoals de Rev Room en Stickyz Rock’n’Roll Chicken Shack waar wekelijks live acts optreden. Of ga naar The Library, ‘the place to be’ voor de locals. Bij Dugan’s Pub geniet je van de beste mozzarella sticks van Little Rock terwijl je luistert naar onbekendere (maar niet minder goede) artiesten.

Ook in de wijk South Main (SoMa) kan je geregeld terecht voor een (buiten)concert. Verblijf je in of nabij het Aloft Hotel in de wijk Chenal? Dan kun je In de WXYZ-bar op vrijdag- en zaterdagavond gratis genieten van livemuziek.

Sla tijdens je bezoek aan Little Rock in ieder geval The White Water Tavern niet over. Deze 7th Street-ontmoetingsplaats is een van de meest legendarische muzieklocaties van heel Arkansas en een absolute must-do tijdens je reis.

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!