Adverteren

TravEcademy

TravEcademy is het meest succesvolle e-learning platform waar reisprofessionals informatie vinden en met elkaar kunnen delen over bestemmingen, reisproducten, nieuws etc. Op TravEcademy staat dagelijks vers e-news, cursussen over bestemmingen en reisproducten, winacties, nieuws en vacatures.

De gratis cursussen vormen een belangrijk onderdeel van TravEcademy. Met deze virtuele studiereizen maken reisprofessionals op levendige wijze kennis met bestemmingen en producten. Een cursus duurt gemiddeld 12 minuten, maar door de variatie en uiteraard jouw kunde en kennis kan dit sterk verschillen. Elke cursus wordt afgesloten met een toets en bij een goed resultaat ontvang je een certificaat. De cursussen bestaan uit o.a. streaming video, beelden, tekst en afbeeldingen.

Door de diverse win- en agentenacties kun je als reisprofessional flink profiteren van leuke aanbiedingen. Zo zijn er regelmatig voordelige cruisereizen te boeken en kun je in de prijzen vallen door ofwel een cursus te maken of mee te doen aan een actie. Studiereizen vind je ook overzichtelijk op TravEcademy, zodat je je hiervoor gemakkelijk kunt inschrijven.

Feiten en cijfers

Er zijn in Nederland in totaal ongeveer 7.000 reisprofessionals, waarvan 95% geregistreerd is op TravEcademy. TravEcademy heeft gemiddeld 100.000 bezoeken per maand en daarnaast 5.500 abonnees op de elektronische nieuwsbrief. Interessante cursussen, een agenda, winitems, het laatste nieuws maken TravEcademy tot hét e-learning platform voor de Nederlandse reisindustrie.

Adverteermogelijkheden

Voor u als adverteerder zijn er diverse mogelijkheden om een bestemming, product, airline, accommodatie etc. onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld:

  • Online cursus over uw bestemming of product
  • Volledig verzorgde groep/sponsor-box (eigen platform binnen TravEcademy met daarin nieuws, acties en overige informatie voor de reisagent)
  • Banner (uw organisatie met eigen banner op de Travecademy site)
  • Nieuwsbrief (diverse participatiemogelijkheden)

Contact 
Voor advies en uitleg over de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling Sales van TRAVelMedia.

Commercial manager
Dennis Ebbers
Email: dennis.ebbers@travmedia.nl
Telefoon: +31(0)35-6728852

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!