shutterstock_1074687401

Welkom bij de ZRA verkiezing!

De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, waaronder een kennistest, een bestaand reisvoorstel, een vragenlijst, een marketingcase, een Battle (op een doordeweekse dag) en een presentatie voor de jury. Met iedere ronde verdienen de deelnemers punten (100 in totaal). Wie bij het ZRA Kick-off symposium aanwezig is, krijgt een kleine voorsprong van 5 punten. De vier pijlers van de verkiezing zijn; sales, marketing, ondernemerschap en financiën.

Geen zorgen
Aangezien wij ons goed beseffen dat deelnemers het druk hebben, is per ronde een investering in tijd vastgesteld. Daaruit blijkt dat meedoen minder tijd kost dan gedacht. Voor het Kick-off symposium staat 4 uur, de kennistest 0,5 uur, het reisvoorstel 0,5 uur, de vragenlijst (bij de tweede ronde) 1 uur, de marketingcase (bij de derde ronde) 2 uur, de Battle (in Nederland op een doordeweekse dag) en de presentatie voor de jury 1 uur. Omdat we vorig jaar veel positieve feedback hebben gehad op de introductie van provinciewinnaars, wordt ook nu weer gestreden om de titel per provincie.

Waarom meedoen? 

  • Meer winnaars, dus meer winkansen;
  • Met de titel Beste ZRA van de provincie weten jouw (potentiële) klanten dat ze voor het beste advies in de regio bij jou moeten zijn;
  • Een goed ijkpunt om te bepalen waar je als ZRA staat;
  • Jezelf verbeteren met behulp van feedback;
  • En natuurlijk kans op die prachtige VIP winnaarsreis!
Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!