Welkom op Tenerife, waar de temperatuur het hele jaar rond de 23ºC schommelt. Ontdek de kleuren, smaken en vulkanische essentie van dit eiland. Hier vind je:

 • Zacht klimaat door passaatwinden en Canarische zeestroming
 • Winter en zomer boven de twintig graden
 • Ideaal om je zelf terug te herontdekken en om tot rust te komen
 • Perfect om weer helemaal op te laden en energie terug te krijgen

Door het tropische klimaat kan je op Tenerife heel het jaar door goed vertoeven. De oorzaak van dit zachte klimaat het hele jaar rond, is de combinatie van de stabiele passaatwinden en de Canarische zeestroming. Het resultaat is een lentegevoel in de winter en zomertemperaturen midden de twintig graden. Het klimaat is méér dan ontspannend. Het zorgt voor een betere weerstand, een gezondere huid, meer energie en minder stress. Dit zijn wetenschappelijk bewezen positieve effecten van een verblijf op Tenerife. Ontdek meer over Tenerife in deze cursus!

Win een plek op de Exclusive Ambassador Group FAM trip
We willen er graag voor zorgen dat je meer te weten komt over de andere kant van Tenerife. We willen dat je je klanten kunt verrassen met jouw kennis over het eiland. Alleen voor zonnige uitjes in de winter? Think again! Leer met ons mee en win een plek op de exclusieve Ambassadeurs Groep Incentive Trip naar Tenerife van 1 tot 5 oktober 2024 met max. 12 personen. Deze reis is inclusief vluchten, overnachtingen en activiteiten tijdens het 5-daagse programma met een unieke opzet en vol belevenissen. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven en deelnemen aan ten minste één van de B2B-activiteiten in 2024. Deadline voor deelname is 10.00 uur op 3 september 2024. Lees er hier meer over!

En vergeet niet de cursus ‘Actief op Tenerife’ en Premium Tenerife te maken, die je laat kennismaken met alle sportieve en actieve facetten van het eiland.

+3075 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

 • 10 Hoofdstukken
 • 1 Quiz
 • Cursus Certificaat
 • Cursus opnieuw volgen?

  Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

 • Refaire la formation?

  Si vous voulez améliorer votre score et recommencer la formation, cliquez sur le bouton ‘Réinitialiser la formation' ci-dessous. (le bouton apparaît seulement après avoir commencé la formation).

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!