aruba kids2

Aruba is de ultieme plek voor een vakantie met het gezin. Urenlang genieten en relaxen op de hagelwitte stranden of een actieve middag op het water. Op Aruba kan het allemaal!

Kinderen kunnen zich op Aruba op talloze manieren goed vermaken. Samen op het strand een potje beachtennissen of zich vermaken in het heldere water van de Caribische Zee. Daarnaast kunnen je kinderen kennismaken met de prachtige natuur van Aruba, de cultuur en de taal.

Exotische kinderboerderijen

Maar bij het strand houdt het natuurlijk niet op. Bij het verkennen van het binnenland kun je samen met je kinderen kennismaken met de verschillende exotische dieren. Zo is er de Butterfly Farm waar je honderden prachtig gekleurde vlinders kunt zien. Je kinderen kunnen de hele metamorfose van cocon tot vlinder meemaken en bewonderen. Verder heb je nog de Aruba Ostrich Farm waar talloze struisvogels in het wild rondlopen. Er is zelfs een mogelijkheid om ze te aaien en eten te geven. Als je kinderen geen genoeg kunnen krijgen van deze bijzondere dieren, kun je altijd nog naar de Donkey Sanctuary. In deze schuilplaats hebben meer dan 50 bedreigde dieren een nieuw thuis gevonden. Je kunt er zelfs één adopteren!

Dolce far niente

Behalve de vele activiteit die Aruba biedt, zijn er ook mogelijkheden om helemaal tot rust te komen tijdens een ontspannende massage op het strand of een luxe spa behandeling. Dit maakt je vakantie op Aruba helemaal compleet!

Kijk hier voor meer tips.

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!