Roadtrip Civil War Trals Tennessee 2

Als jouw klanten meer willen weten over de Civil War in Amerika, dan is de Civil War Trails gids met meer dan 350 burgeroorlog plaatsen in Tennessee de perfecte manier!

Het Tennessee Civil War Trail programma maakt deel uit van een samenwerking van vijf staten, zoals Maryland, Virginia, West Virginia en North Carolina. De gids laat je kennis maken met de bekende, maar ook minder bekende verhalen, bezienswaardigheden en locaties die te maken hebben met de afschuwelijke, maar interessante burgeroorlog in Amerika.

De locaties in Tennessee die te maken hebben met de geschiedenis van de burgeroorlog kan je in je eigen tempo verkennen. Tijdens een rondreis door Tennessee kan je dus zelf de keuze maken welke locaties je bezoekt en wanneer je dat doet. De gids heeft meerdere uitgebreide kaarten, waarop te zien is wat je waar kan bezichtigen en hoe je daar het best kan komen met de auto. Daarnaast biedt de gids interessante informatie en afbeeldingen aan. De locaties bieden historische en recreatieve mogelijkheden en bestaan uit slagvelden, forten, diverse musea, wandeltochten, steden en dorpen. Een interessante gids om aan je klanten mee te geven tijdens hun bezoek aan Tennessee.

Kijk hier voor meer informatie over Civil War Trails in Tennessee.

      

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!