tennessee1

Een must visit is uiteraard het Great Smoky Mountains National Park, gelegen op de grens van Tennessee en North Carolina.

De Smokies zijn veel meer dan een adembenemend decor. Het park is namelijk de thuisbasis van zo’n 412 verschillende diersoorten, waaronder de zwarte beer, en ruim 1.100 kilometer aan beken. Volg één van de vele wandelroutes en bezoek alle highlights onderweg. Reizigers kunnen doorrijden naar Pigeon Forge, gelegen aan de noordzijde van het park. Vergeet hier niet het beroemde attractiepark Dollywood van Dolly Parton te bezoeken. Naast de attracties richt dit park zich op de cultuur van de zuidelijke Appalachen. Je kunt er shows bijwonen die gebaseerd zijn op de muziek en levenswijze van de mensen in de regio. Wat jouw klanten ook zal doen verbazen is Rock City.

Gelegen boven op Lookout Mountain, op slechts 10 kilometer van het centrum van Chattanooga. Rock City is een waar wonder van de natuur met enorme oude rotsformaties, tuinen met meer dan 400 inheemse plantensoorten, en een adembenemend “See 7 States” panoramisch uitzicht. Reizigers kunnen de Enchanted Trail volgen waarbij elk stap, de naam zegt het al, natuurlijke schoonheden en wonderen onthullen. Ervaar de magie van Fairyland Caverns en Mother Goose Village, bezoek een van de regionale cadeauwinkels en dineer bij de Big Rock Grill. Rock City is het hele jaar door prachtig!

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!