OUTDOOR - Caesars Head State Park in South Carolina

Dolfijnen spotten in Hilton Head Island en zonnebaden en entertainment in Myrtle Beach. De gevarieerde kustlijn van South Carolina biedt voor ieder wat wils!

Raad jouw klanten ook aan om Caesars Head State Park, onderdeel van het Mountain Bridge Wilderness Area, te bezoeken. Een van de populairste paden in Caesars Head is de route die langs de Raven Cliff Falls loopt. Daarnaast is Congaree National Park een aanrader voor jouw klanten. Het park ligt ten zuiden van Columbia en bezit over kilometerslange wandelpaden. Echter, zijn het de bomen die de grootste indruk achterlaten. Er staan hier namelijk gigantische ‘champion’ dennenbomen van wel 300 jaar oud. Reizigers die hier eind mei of begin juni naartoe gaan kunnen een bijzonder fenomeen meemaken waarbij vuurvliegjes zich synchroon verplaatsen in de avonduren.

Bijzondere wilde bloemen en verborgen watervallen vind je in Jocassee Gorges Wilderness Area. Start bijvoorbeeld in Devils Fork State Park, waarbij je kan genieten van de prachtige natuur en kunt genieten van het prachtige uitzicht over Lake Jocassee. Deze plek is adembenemend mooi en daardoor uitgeroepen tot ‘World’s Last Great Places’ door National Geographic. Wildwater raften doe je op de uitdagende lV en V geclassificeerde Chattooga River, waarbij je niet alleen een adrenalinerush ervaart maar ook kunt genieten van prachtige uitzichten. Uiteraard zijn er ook routes voor beginners en mensen die het liever wat rustiger aan doen. Voor eindeloze strandwandelingen in combinatie met maritieme bossen en een zoutwaterlagune kunnen jouw klanten terecht bij Hunting Island. Kortom South Carolina biedt te veel om op te noemen!

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!